Farge belegg Ammonium Sulfate 21% Nitrogen 24 %S

Grunnleggende Info
 • Modell nr.:Farge granulat

 • Versjonstypen:Rask

 • Kjemisk karakter:Kjemisk Acid

 • Type:Kjemisk gjødsel

 • Spesifikasjon:21 %N

 • Klassifisering:Nitrogengjødsel

 • Infeksjon på jord:Fysiologiske Acid

 • Utseende:Detaljert

 • Varemerket:QingZhouHuaShun

 • Opprinnelse:ShanDong, Kina

 • Produktbeskrivelse

Ammonium Sulfate 21% Nitrogen Caprolactam klasse

Pakke 50KG bag,

Utseende:hvit krystall, hvit granulat

Kilde, ferskt materiale, ikke fra industrien avfall, ingen skadelige stoffet innhold

HVEM ER VI?
QingZhouHuaShun er en agro Science selskapet, vi gir teknologi og løsninger for kunder og sluttbrukere. Vi har mer enn 7 års erfaring og profesjonelt team. Våre produkter og tjenester er plassert i high-end, vi ikke forfølge den billigste eller luksuriøse, bare gi mest verdifull produkter og tjenester. Men hva vi tilbyr ikke bare produkter.

HVA VI KAN TILBY?

1. full løsninger for bønder, er våre produkt utvalg dekke plantevernmidler, veterinær narkotika, gjødsel, råstoff andamp; Fullfør produkter, agro maskin og verktøy, vi fortsatt holde vokser opp og delveoping, i nær fremtid vi kan gi mer for våre kunder.

2. basert på customerand #39; s krav, kan vi tilpasse spesiell formulering andamp, spesialprodukter for vår målgruppe og kunder og sørg bare vår kunde har de produkter eller formuleringer, sammenligne produkter, vår blir mer effektive, verdifull og mer popluar.

3. teknologien andamp; løsninger støtte, vi ikke bare løse produkt produksjon, formulering problemet, vi også gi råd å bruke, bruke det, riktig bruk osv.

4. markedet støtte, agrochemical ikke liker andre industri, for dens particularity, er en uoverstigelig barrierer, føre mange kunder stopper der. Men nå vår kunde ikke trenger bekymre deg om dette, i begynnelsen av samarbeidet kan vi gi dokumenter for å hjelpe våre kunder registreringen (være ærlig vi ikke kan gi alle dokumentene for registrering, men de fleste av dem er ok). Men hva vi gjør langt mer enn det, etter samarbeid vi kan sende store antall gratis prøve til sluttbruker, så de kan prøve produktene våre, for å hjelpe sluttbrukere å vite våre nye produkter, gave, reklame produkter, VIP kunden, har vi mer støtte, for eksempel har vi rabatt i kontanter. Samarbeidet vil være tett bundet sammen

5.Cusomerand #39; s helt akseptabelt, kan vi tilby unike pakking design for å møte ulike customerand #39; s krav.

6. uavhengig logistikk avdeling, bekrefte vår forsendelsen effektiv, rask, trygg, tid.

HVORFOR VELGE OSS?
Vi gi ikke noe direkte, produksjonen er satt ut til fabrikken
Men vi er ikke bare enkel en porter...
Du kanskje tror, at vår pris vil være ingen nytte? Mye høyere enn andre??
Mitt svar vil gjøre alt åpenbart

Vi donand #39; t investere plante direkte, som ville gjøre vårt produkt mye mindre fast investeringen kostnadsavregning, vi betaler bare liten behandlingsgebyr, sammenlignet med traditonal fabrikken, våre kostnader mye lavere enn dem.
Vi produserer ikke, men alle råstoffet vi kjøpe oss, for mange år partnerskap og andre bedre betingelser, for eksempel bedre betaling, vi alltid kan få bedre kvalitet og bedre pris råvarer, fordi vi ikke liker disse stor bedrift har store kontanter press.
I mellomtiden, vi styrer alt av råmaterialer, produksjon, inspeksjon til transport, må riktig produkt, riktig kvalitet, riktig antall levert til våre kunder.
Rik markedet experience.eg,if du handler gjødsel, vi kan fortelle deg når er den beste tiden å kjøpe, vi vet når er det laveste punktet når er høydepunktet, spare masse penger, og du kan gjøre mer profitt, dessuten teknologi og yrke er den viktigste grunn thatand #39; s hvorfor vi er finnes, som metioned over , kan vi tilpasse og gi profesjonelle råd.
Vi kombinerer tradisjonelle handelsselskap og fabrikken og #39; s fordel å tjene deg. Du vil føle annerledes.

PARTNER OG MARKEDET.
Vårt marked: Europa (Russland, Ukraina), Soth Sørøst-Asia, Midtøsten, Afrika, Sør-Amerika.
Partner: Vi leter etter partner fra vår målgruppe som kan godta våre idé og prinsippet.
Vi håper vår partner samme som oss fokusere på plantevernmidler, gi bedre produkter og løsninger for farmets, alt dette basert på langsiktig samarbeid, vi håper vi kan vokse sammen.

Hvis du vil partner fra Kina, vil vi bruke handlingen for å bevise det, vi kan være din beste pålitelig partner og venn inne Porselen.

Velkommen til å kontakte Ms.Summer

Nettsted:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000